Win klanten via social media

Geen inspiratie voor je Instagram account? Geen tijd om je Facebookpagina te onderhouden? Wij helpen je graag! Een contentplan op maat of de volledige handling, jij kiest jouw pakket!

Voor we gaan start gaan met het opzetten van een contentkalender of het overnemen van je sociale media plannen we altijd een eerste gesprek van 2 uur in, om alle doelgroepen en doelstellingen scherp te stellen.

Pakketten: Social Media Beheer

Starter
  • 1 kanaal
  • 1 taal
  • 2 posts per week
Favoriet: Expert
  • 2 kanalen
  • 1 taal
  • 4 posts per week
Goeroe
  • 2 kanalen
  • 1 taal
  • 6 posts per week
  • Conversation management

Social Media Management, wat we doen

Strong & Bold helpt zowel ondernemers die hun eerste stappen in social media zetten als bedrijven die op zoek zijn naar optimalisatie en conversie.

Social als middel, niet als doel

Niet ieder bedrijf moét op ieder sociaal medium aanwezig zijn. Afhankelijk van jouw doelstelling, doelgroep en boodschap bepalen we welk medium het meest geschikt is om een specifieke boodschap bij de juiste persoon te brengen.

Social media advies Limburg

Het blijft echter cruciaal dat je als bedrijf de nodige resources hebt om dit contact met je klanten op te volgen. Social media beheer kan vrij intensief zijn, afhankelijk van je business. Zorg dus dat je helemaal voorbereid bent en een duidelijk plan van aanpak hebt.

We starten met contentplanning & -creatie

Na een grondige analyse van jouw huidige situatie stellen we een gevarieerd contentplan op dat bijdraagt aan jouw targets.

We staan je onder andere bij met tips & tricks om je productfoto’s zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Verder helpen we je met de juiste formulering van jouw boodschap en geven een woordje uitleg bij alle beschikbare statistieken. Die geven je namelijk een hoop inzicht in jouw doelgroep en waar jij nog de nodige aanpassingen zou kunnen doen.

Indien je dit wenst, kunnen we ook een concrete contentkalender opstellen die jouw boodschap op de juiste manier bij de correcte doelgroep overbrengt. Daarna is het aan jou! Plaats je zelf alles online, of word je hier graag in ondersteund?

Jij kiest hoe ver we gaan

Graag wat extra ondersteuning en tijdswinst?

Strong & Bold kan ook de volledige handling van jouw social kanalen overnemen. Wij zorgen voor de content en het posten. Wanneer dit relevant is en je budget laat het toe, kunnen we eveneens jouw social advertising verzorgen.

Nieuw in social media? Doe een workshop!

Ben je nieuw in social media en niet zeker waar te beginnen?

Liesbeth komt graag langs voor een privé workshop om je alle ins & outs bij te brengen, volledig op jouw maat, zodat je met een gerust hart kan starten.

Workshop digitale marketing & social media