Digitale communicatie tot in de puntjes

Ben je een zelfstandig ondernemer die een kickstart wilt in online communicatie, maar niet de budgetten heeft om taken continu uit te besteden of iemand in dienst te nemen? Kies voor afgebakende ondersteuning op maat.

Care Pack - ondersteuning op afstand

STAP 1: Starten doen we met een kick-off meeting van 2 uur.
STAP 2: Jij kiest je type Care Pack
STAP 3: Wij spreken af en stellen een gericht actieplan op.

5 uur ondersteuning
2 maanden geldig
10 uur ondersteuning
3 maanden geldig
20 uur ondersteuning
6 maanden geldig

Nood aan continue opvolging?

Strong & Bold is een pragmatische partner die samen met jou een online communicatie aanpak opstelt, zodat je een aantrekkelijk merkbeleid ontwikkelt. Dat zorgt ervoor dat je bedrijf een consistent verhaal naar de buitenwereld brengt dat de proposities en jouw aanbod ondersteunt.

Contentplanning
Een contentkalender op maat

Geen inspiratie om je digitale kanalen te vullen? Wij maken je contentkalender en geven heel wat tips & tricks om nadien zelf aan de slag te gaan.

Social Media
Van advies tot uitvoering

Als ondernemer wil je bezig zijn met je zaak, niet met social media. Laat ons de praktische handling overnemen en focus op wat je écht belangrijk vindt.

Email Marketing
Nieuwsbrief & automatisaties

Jij wilt je publiek op regelmatige basis op de hoogte brengen van je nieuwigheden? Jij geeft ons de input, wij doen de rest! Ook automatisatie zit in ons pakket.

Adverteren
Extra visibiliteit online

Wil jij je campagne een extra boost geven? Dat kan! Google ads of advertenties op sociale media zijn hét middel om snel een nieuwe doelgroep te bereiken.

Nood aan een totaalpakket online communicatie?

Online Communicatie - Strong and Bold Limburg

Ben je op zoek naar een ervaren partner om je online communicatie in handen te nemen en je merk (verder) op de kaart te zetten? 

Wij werken graag een voorstel op maat uit. Jij beslist of je voor een vast budget per maand kiest of we kijken samen vooraf wat je noden voor de komende periode zijn.

Volg ons voor meer inspiratie: