Strong & Bold is een pragmatische partner die haar klanten ondersteunt met het bepalen van een aantrekkelijk merkbeleid en bijgevolg een online communicatie aanpak. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een consistent verhaal naar de buitenwereld brengt dat de proposities en jouw aanbod te ondersteunen.

Onderdelen van Online Communicatie

Strong & Bold ondersteunt jouw bedrijf met alle kanalen binnen online communicatie:

Kanalen en boodschappen bepalen

Nadat we de marketingstrategie bepalen is het tijd voor actie!

Per doelgroep en doelstelling bepalen we de juiste kanalen én de juiste boodschap per kanaal.
Differentiatie per kanaal is hier cruciaal. Ieder kanaal richt zich tot een specifiek deel van onze doelgroep, we moeten onze communicatie zo persoonlijk maken. Toch willen we nooit onze hoofdboodschap uit het oog verliezen en consistent tewerk gaan.

Online Communicatie - Strong & Bold

Hier zullen we er ook altijd voor zorgen dat de offline en online communicatie aanvullend en versterkend werken voor elkaar. Contentmarketing is een zeer krachtige tool, als de puzzel klopt.

Content Planning

Nu we weten wie we op welk moment, met welke boodschap en op welk kanaal willen bereiken wordt het tijd om de content te maken en in te plannen.
Gaan we voor een wedstrijd, een samenwerking met een social influencers, een Adwords campagne of voor puur informatieve content?

Wij bepalen, samen met jou, de optimale mix om van jouw storytelling strategie een lange termijn succes te maken en fans te converteren naar trouwe klanten.

Merkbekendheid blijft een heikel punt, zowel voor beginnende ondernemers als ervaren rotten in het vak. Met deze 5 handige tips helpen wij je alvast op weg.

Ga je graag zelf al aan de slag?

Op Instagram en Facebook vind je heel wat snelle tips om je op weg te helpen.