Met meer dan 17 jaar ervaring op de teller is Strong & Bold een ideale strategische en executieve partner voor je (digitale) marketingprojecten.

Vanuit de mindset van een consultant vertalen we de objectieven en marketingdoelstellingen van je bedrijf in concrete tactische actieplannen, waarmee we aan de slag gaan.

Wat je mag verwachten van Strong & Bold

Eerst willen we zo veel mogelijk weten over je businessmodel, doelgroepen en producten/diensten. Vertel ons je uitdagingen en verwachtingen. Op basis van deze input zullen we een gefundeerd advies formuleren.

Ga ervan uit dat we zeggen wat we denken, weten wat we doen en doen wat we zeggen.

We bouwen graag sterke relaties op met onze klanten om vanuit een gemeenschappelijke mindset te handelen en campagnes aan te sturen.

We hanteren een transparant en evenwichtig waardegedreven prijsbeleid waarbij value for money centraal staat. Rechtvaardigheid dragen we hoog in het vaandel. Van onze klanten en leveranciers verwachten we hetzelfde.

Meet Liesbeth

Liesbeth Keuninckx is zaakvoerder bij Strong & Bold. Met jaren ervaring in marketing en digitale agentschappen in zowel b2c als b2b omgevingen fungeert ze als trusted advisor voor tal van ondernemers en (digital) marketing managers in kmo’s en grote bedrijven.

Liesbeth Keuninckx

Liesbeth neemt de dagelijkse leiding voor haar rekening. Ze werkt strategie uit en stuurt met haar team van 4 een breed spectrum van marketingprojecten van setup over implementatie tot rapportering.

Ook voor trainingen en workshops kan je op Liesbeth haar ervaring rekenen. Daarnaast is ze actief als consultant voor korte en middellange interimopdrachten. Check haar cv op LinkedIn.

Een marketingproject in de pipeline?

Een specifieke uitdaging of een project in het verschiet waarover je eens vrijblijvend wilt afspreken? Stuur een mailtje naar [email protected] .