Waarmee kunnen we je helpen?

Zoek je ondersteuning bij je online communicatie? Geen tijd om je druk te maken in je online kanalen?​ Strong & Bold helpt je graag! Van e-mailmarketing & sociale media tot contentplanning & online advertenties.

Marketing Strategie

Een goede strategie is de basis van ieder communicatieplan. Samen bekijken we je bedrijfsdoelstellingen en hoe we deze kunnen bereiken aan de hand van een heldere customer journey en een solide inbound marketing aanpak.

Digitale Communicatie

Creëer de optimale communicatiemix dankzij een duidelijk communicatieplan. We zetten een contentstrategie met uitgebreide contentplanning op voor al je kanalen; van e-mail & website tot social media.

Online Adverteren

Online advertenties kunnen een grote meerwaarde zijn in je communicatiestrategie. Zowel Google ads als social advertising op bv. Facebook en LinkedIn vergroten jouw bereik en zorgen voor meer conversie.

Social Media Strategie

Op zoek naar begeleiding tijdens je eerste stappen op social media? Of heb je geen tijd meer om de handling van je Instagram, Facebook of Pinterest zelf te doen? Wij staan voor je klaar. De aanpak en kanalen bepalen we steeds op maat van jouw bedrijf.

Workshops & Opleidingen

De onderwerpen van een workshop of opleiding bepaal je volledig zelf en zijn afhankelijk van de digitale expertise die je wilt opbouwen. Wat zijn je doelstellingen  binnen je bedrijf en waar kan je versterking gebruiken? 1-op-1 of voor het hele team? Alles kan!

Interim Management

Zoek je tijdelijk ondersteuning op een digitaal project? Of is één van je teamleden voor langere tijd afwezig? Wij ondersteunen je bij elke fase van het project.
Niet helemaal duidelijk waar je moet beginnen? We helpen je van bij de start op weg.

Download één van onze gratis gidsen en optimaliseer jouw communicatie

VERKOOP JE ZAAK OP INSTAGRAM

Dé perfecte Instagram bio voor boss babes

ALTIJD DE JUISTE AFBEELDING

Coming soon: De ultieme cheat sheet voor al je sociale media