Op maat van je doelgroep

Nadat we de marketingstrategie bepalen, is het tijd voor actie!

Online Communicatie - Strong & Bold

Per doelgroep en doelstelling bepalen we de juiste kanalen én de juiste boodschap per kanaal.
Differentiatie per kanaal is hier cruciaal. Ieder kanaal richt zich tot een specifiek deel van onze doelgroep, we moeten onze communicatie namelijk zo persoonlijk maken.

Toch willen we onze hoofdboodschap nooit uit het oog verliezen en consistent tewerk gaan.

We zorgen ervoor dat de offline en online communicatie aanvullend en versterkend werken voor elkaar. Contentmarketing is een zeer krachtige tool, als de puzzel klopt.

Wat zet ik op mijn sociale media?

Heb je heel concreet ondersteuning nodig met het vullen van je Facebook, Instagram of LinkedIn account? Wij helpen je graag met een contentplan op maat. Jij krijgt de input om je kanalen 3 maanden lang van sterke posts te voorzien die je ideale publiek bereiken.

Wij schrijven de teksten, jij zorgt voor de beelden en plaatst alles online wanneer jij het wilt.

Persona's

One size fits all gaat helaas niet op, de markt is gewend aan een persoonlijke aanpak en verwacht niets minder. Daarom zullen we eerst samen kijken naar wie jouw doelgroepen of persona’s zijn en of we trends in hun behoeften kunnen ontdekken. Welk probleem lost jouw product / service voor hen op? Dit aligneren we met de doelstellingen per doelgroep van je bedrijf.

Customer journey

Nu we weten wie je precies wilt bereiken, zoomen we dieper in op de weg die persona’s afleggen naar jouw product/dienstenpakket, de customer journey.
Via welke kanalen vindt een potentiële klant jouw product? Dit kan sterk verschillen per doelgroep en per product/dienst.

Customer Journey - Marketing Limburg

Aan de hand van de nodige analytics en insights trekken we belangrijke conclusies om later te beslissen welke boodschappen we op welke kanalen zullen inzetten.

Storytelling: vertel je verhaal

Nu we weten wie we op welk moment, met welke boodschap en op welk kanaal willen bereiken wordt het tijd om de content te maken en in te plannen.

Maar waar begin je? Strong & Bold werkt voor jou een volwaardige en doordachte storytelling strategie uit. Gaan we voor een wedstrijd, een samenwerking met een social influencers, een Adwords campagne of voor puur informatieve content?

Wij bepalen, samen met jou, de optimale mix om van jouw storytelling strategie een lange termijn succes te maken en fans te converteren naar trouwe klanten.