Online Project Management

Voor bedrijven die tijdelijke ondersteuning nodig hebben bij een afgebakend project, biedt Strong & Bold online project management aan. Wij bieden eveneens ondersteuning bij langdurige projecten waar een strikte opvolging van de planning tussen verschillende partijen cruciaal is.

Dit kan gaan van de coördinatie van een nieuwe website of app tot het voorbereiden van een managementpresentatie of roadshow.
Ook bij het opstellen van een gefundeerde RFI, RFQ en RFP helpen we je graag.

Op locatie of op afstand

Afhankelijk van de aard van het project en jouw wensen, bepaal je zelf waar de werken uitgevoerd worden.
Dit kan op vooraf bepaalde momenten bij jou op kantoor of van op afstand. Een eerste verkennende meeting met het team is echter onmisbaar.

Projectfasen

Wij kunnen je ondersteunen bij iedere fase van het project.
Wanneer het niet helemaal duidelijk is waar je moet beginnen, helpen wij je van bij de start op het juiste pad.

1. Opstart

Voor we van start gaan, bepalen we steeds duidelijke en meetbare doelstellingen. Daarnaast bespreken we ook het budget, de beschikbare resources en de deadline.
Afhankelijk daarvan leggen we alvast tussentijdse milestones vast.

In deze fase bepalen we samen wie meewerkt aan het project en hoe de taakverdeling er zal uitzien.

2. Opvolging

Van zodra het project loopt, zorgen wij dat alle betrokken partijen tijdig opleveren en de tussentijdse deadlines gehaald worden. Uiteraard houden we de opdrachtgever steeds op de hoogte aan de hand van tussentijdse statusupdates.

In ieder project duiken er van tijd tot tijd onverwachte zaken op, wij staan dan klaar om dit zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen, zodat de deadline niet in het gedrang komt.

3. Evaluatie

Na afloop van ieder project volgt er een korte evaluatie om te bekijken of alle milestones bereikt werden, wat er goed ging en wat er beter kon. Deze informatie is onmisbaar om ook van toekomstige projecten een succes te maken. Strong & Bold staat je ook in deze fase graag bij met advies.

Tijdelijke (vervang)opdrachten

Is één van jouw werknemers gedurende een langere periode afwezig of raakt die ene vacature niet zo snel ingevuld als gehoopt? Contacteer ons voor meer info over tijdelijke vervanging.

Voor snelle marketing tips, volg ons op Facebook.