Marketingstrategie → actie!

Veel bedrijven hebben ondersteuning nodig bij het bepalen van een effectieve en coherente strategie, omdat ze zelf te diep in de materie zitten. Je sales- en marketingstrategie is immers cruciaal voor het succes van je onderneming.

 Daarom is begeleiding vaak aangewezen, om de toenemende complexiteit van sales en marketing te matchen met jouw doelstellingen en processen.

And that’s where we come in!

Van strategie naar communicatieplan

Strong & Bold is als strategische en tactische partner van bedrijfsleiders, sales- en marketingmanagers de architect en uitvoerder van tal van actieplannen.

We helpen kleine en grote KMO’s het bos door de bomen te zien en de juiste beslissingen te nemen om een solide marketingstrategie samen te stellen.

Met een marketingstrategie zoeken we de match tussen je bedrijfsdoelstellingen, de noden van jouw doelgroep en hoe we hen op de juiste manier bereiken.

Een goede strategie is de basis van ieder communicatieplan. Samen bekijken we jouw bedrijfsdoelstellingen en hoe we deze kunnen bereiken aan de hand van een heldere customer journey en een gedegen inbound marketing aanpak.

Aangezien alle componenten van je marketingstrategie naadloos op elkaar moeten aansluiten, sturen we het volledige traject van branding tot creatie en webdesign.

Nadien vertalen we dit naar een concreet communicatieplan en bekijken we welke kanalen we op welke manier zullen inschakelen om jouw doelen te halen en je doelgroepen te bereiken. We bepalen een actieplan voor lead generation, activatie en online campagnes.

Marketingstrategie - Strong & Bold

Of liever een opleiding?

Heb je de nodige resources in huis om de uitvoering zelf te doen, maar ontbreekt het nog aan extra kennis? Wij bieden op aanvraag eveneens on-site workshops en training op maat aan.