Een informatieve, actiegerichte website die je imago ondersteunt, landing pages en actiepagina’s, e-mail templates, banners, video, animaties, drukwerk… Het zijn allemaal belangrijke dragers van je boodschap die bedacht en ontwikkeld moeten worden. Kwalitatief webdesign is een cruciale factor.

Als end-to-end marketingpartner nemen wij het webdesign en productiewerk voor onze rekening, zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Afhankelijk van het type project doen wij alle activiteiten in-house of besteden wij bepaalde elementen uit aan vaste freelance partners of gespecialiseerde agentschappen. Strategie, concept en projectmanagement worden sowieso door Strong & Bold zelf verzorgd.

Aanpak webdesign

Wanneer er nood is aan materiaal vanuit een globale strategische aanpak worden de doelstellingen, doelgroepen en boodschappen vooraf gedefinieerd. In dit geval gebeurt productie en webdesign op basis van deze input. Bij een stand-alone project, waarbij de strategie nog niet vastligt, werken we aan de hand van onderstaand stappenplan:

  1. Strategie, concept en functionele analyse
  2. Wireframes en technische analyse (indien nodig)
  3. Design & content strategie / copywriting / DTP, indien van toepassing
  4. Ontwikkeling (backend / frontend)
  5. Ingave van de content en testing
  6. SEO-checks & opzetten Analytics
  7. Go-live
  8. Marketingplan activeren

Een nieuwe en klantvriendelijke website bouwen, kan een hele uitdaging zijn. Of je die website nu gebruikt als online visitekaartje om je fysieke winkel te ondersteunen of als een webshop om een extra inkomstenstroom te genereren, houd altijd enkele simpele richtlijnen in het achterhoofd.

Een marketingproject in de pipeline?

Een specifieke uitdaging of een project in het verschiet waarover je eens vrijblijvend wilt afspreken? Stuur een mailtje naar [email protected] of neem contact op via het contactformulier.

 

Voor snelle marketing tips, kan je ons altijd volgen op Facebook.