Je identiteit en imago zijn belangrijke componenten die de uitstraling van je bedrijf mee bepalen en in lijn moeten liggen met wat je doelgroepen verwachten, storytelling kan hier een bepalende factor zijn.

 

We analyseren de huidige branding en story en bepalen samen in welke richting deze kunnen evolueren om doelgroepen en customer journeys te aligneren.

Brand- en stijlgidsen

Heeft je huisstijl een opfrissing nodig? Daarmee kunnen we helpen. We stellen de juiste vragen en begeleiden je in het maken van de nodige keuzes om je merk en huisstijl in lijn te brengen met je identiteit en het gewenste imago dat je wilt uitstralen.

Voor de uitwerking van huisstijlgidsen werken we samen met vaste freelance partners met focus op maximale prijs/kwaliteit.

Storytelling: vertel je verhaal

Niemand twijfelt nog aan ‘de juiste boodschap, op het juiste moment, naar de juiste persoon’. Maar waar begin je? Strong & Bold werkt voor jou een volwaardige en doordachte branding en storytelling strategie uit.

De meeste bedrijven hebben een vrij helder beeld van welke doelen ze willen bereiken met hun communicatie. Interessanter wordt het als we kijken naar hoe dit zich laat vertalen naar de online communicatie en contentmarketingstrategie van een bedrijf.

Over doelen en doelgroepen

One size fits all gaat helaas niet op, de markt is gewend aan een persoonlijke aanpak en verwacht niets minder. Daarom zullen we eerst samen kijken naar wie jouw doelgroepen of persona’s zijn en of we trends in hun behoeften kunnen ontdekken. Welk probleem lost jouw product / service voor hen op? Dit aligneren we met de doelstellingen per doelgroep van je bedrijf.

Persona’s zijn fictieve profielen die gelijkenissen vertonen met categorieën mensen in je doelpubliek. Ze helpen ons te bepalen hoe we onze prospecten en klanten op een persoonlijke manier kunnen bereiken met de juiste boodschappen en proposities op het juiste moment.

Customer journey

Nu we weten wie je precies wilt bereiken, zoomen we dieper in op de weg die persona’s afleggen naar jouw product/dienstenpakket, de customer journey.
Via welke kanalen vindt een potentiële klant jouw product? Dit kan sterk verschillen per doelgroep en per product/dienst.

Aan de hand van de nodige analytics en insights trekken we belangrijke conclusies om later te beslissen welke boodschappen we op welke kanalen zullen inzetten.

 

Een marketingproject in de pipeline?

Een specifieke uitdaging of een project in het verschiet waarover je eens vrijblijvend wilt afspreken? Stuur een mailtje naar info@strongandbold.be of neem contact op via het contactformulier.

Voor snelle marketingtips kan je ons altijd volgen op Facebook.